/Фото/ Еколозите од ЕД Тисовец во Михајлово

Кавадарци
Типографија

Еко Кампот се организира по 9-ти пат

Еколошкото Друштво „ Тисовец“ од селоВозарци по 9-ти пат го организира ЕКО КАМПОТ кој оваа година се одржува во Летувалиштето Михајлово- на Кожуф Планина.За реализација на овој еко камп се погрижија долгогодишни соработници Компанијата „ Фени индустри“ и Општина Кавадарци-Локална самоуправа.На кампот годинава учествуваат 40 деца од селата Возарци и Шивeц.

38303992_1728646613850515_4875094490085326848_n.jpg

 

38405160_240426569920399_5702826342626623488_n.jpg

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Partly Cloudy (day), 22 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:44 am   |   Sunset: 5:50 pm
37%     11.3 km/h     33.288 bar
Forecast
ПонLow: 11 °CHigh: 24 °C
ВтоLow: 8 °CHigh: 24 °C
СреLow: 8 °CHigh: 25 °C
ЧетLow: 10 °CHigh: 25 °C
ПетLow: 9 °CHigh: 24 °C
СабLow: 11 °CHigh: 25 °C
НедLow: 12 °CHigh: 22 °C
ПонLow: 7 °CHigh: 18 °C
ВтоLow: 8 °CHigh: 18 °C
СреLow: 7 °CHigh: 17 °C