JП „Комуналец“/ Поради дефект до 14 часот без вода високата зона

Кавадарци
Типографија

JП Комуналец Кавадарци ги известува граѓаните дека поради санација на дефекти, без вода за пиење ќе биде дел од улицата „Црноречка“ и високата зона на градот до 14 часот.