ЈП Комуналец/ До 13 часот Сопот и Дреново без вода

Кавадарци
Типографија

Причинат за недостигот на  вода е дефект

Поради дефекти без вода за пиење до 13 часот ќе останат селата Сопот и Дреново и улиците „Ванчо Николески“, „41 дивизија“, и дел од улиците кои се наоѓаат околу месноста Коњски дупки.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Sunny, 24 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:45 am   |   Sunset: 5:49 pm
31%     6.4 km/h     33.254 bar
Forecast
ВтоLow: 7 °CHigh: 24 °C
СреLow: 9 °CHigh: 25 °C
ЧетLow: 8 °CHigh: 25 °C
ПетLow: 10 °CHigh: 25 °C
СабLow: 12 °CHigh: 23 °C
НедLow: 11 °CHigh: 21 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 17 °C
ВтоLow: 7 °CHigh: 16 °C
СреLow: 6 °CHigh: 16 °C
ЧетLow: 6 °CHigh: 17 °C