Стари фотографии на Кавадарци-Гроздобер 1966

Кавадарци
Типографија

Манифестацијата „Тиквешки Гроздобер-на фотос направен 1966 година

Школски другарки од гимназијата Виолета Арнаудова, Султанка Грозданова и Љубица Баковска учествуваа како менади на Тиквешкиот гроздобер во 1966 година, а богот Бахус (Дионис) беше Блажо Глигоров.

Петре Камчевски

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (night), 21 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:42 am   |   Sunset: 7:29 pm
70%     17.7 km/h     33.017 bar
Forecast
ЧетLow: 18 °CHigh: 30 °C
ПетLow: 18 °CHigh: 33 °C
СабLow: 18 °CHigh: 33 °C
НедLow: 20 °CHigh: 33 °C
ПонLow: 20 °CHigh: 32 °C
ВтоLow: 19 °CHigh: 30 °C
СреLow: 18 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 32 °C
ПетLow: 16 °CHigh: 32 °C
СабLow: 17 °CHigh: 32 °C