/Видео/ Активна зона на „Кока Кола“ во Кавадарци

Кавадарци
Типографија

 

 Скопска пивара, Кока Кола и Локалната самоуправа Кавадарци денеска ја  промовираа Активната зона „Кока Кола„ наменета за рекреативен спорт на младите кавадарчани

Пред многу спортисти, граѓани на Кавадарци во  присуство на првиот човек на градот Кавадарци -градоначалникот Митко Јaнчев, генералниот директор на  Пивара Скопје Владимир Косијер  беше предадена во употреба  Активната зона на Кока Кола.Тие им се обратија на граѓаните со пригодни зборови за суштината на изградбата на ова  активна спортска рекретаивна зона.

Ова е 12-та зона која им се става на располагање на граѓаните.Инаку  проектот „Coca-Cola Активни зони“ е дел од глобалната платформа на Пивара Скопје и компанијата Coca-Cola, која се однесува на промоција на активниот живот со вклучување на сите граѓани, за да им се овозможи место за спорт, рекреација и дружење.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Clear (night), 7 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:19 am   |   Sunset: 4:14 pm
77%     1.6 km/h     33.491 bar
Forecast
Вто Low: 3 °C High: 19 °C
Сре Low: 2 °C High: 16 °C
Чет Low: 4 °C High: 13 °C
Пет Low: 0 °C High: 11 °C
Саб Low: 0 °C High: 10 °C
Нед Low: -1 °C High: 8 °C
Пон Low: 0 °C High: 8 °C
Вто Low: 1 °C High: 8 °C
Сре Low: 1 °C High: 10 °C
Чет Low: 0 °C High: 11 °C