/Видео/ Кавадарци/ Државен натпревар во гол - бал

Кавадарци
Типографија

Основното училиште  „Гоце Делчев“„ од Кавадарци е домаќин на Државното  првенство на Македонија во Гол-Бал.Здруженијата на 9 друштва на слепи лица од Македонија учествуваат на ова првенство со соодветен број на претставници, и сите ке се борат за добар пласман. На дефилето ги пооздравија домаќинот, претседателот за спорт на Сојузот на слепи лица  на Македонија и директорката на училиштето.

 

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Fair (day), 31 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:20 am   |   Sunset: 6:28 pm
23%     6.4 km/h     33.119 bar
Forecast
СабLow: 10 °CHigh: 32 °C
НедLow: 14 °CHigh: 32 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 35 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 18 °C
СреLow: 7 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 7 °CHigh: 22 °C
ПетLow: 6 °CHigh: 24 °C
СабLow: 9 °CHigh: 25 °C
НедLow: 8 °CHigh: 20 °C
ПонLow: 6 °CHigh: 22 °C