ЈП Комуналец / Утре ке се обележуваат паркинг места на „Блажо Алексов„

Кавадарци
Типографија

Се известуваат  граѓаните што живеат на улица „Блажо Алексов“ на потегот до новиот кружен тек  кај  зградите Белка зградите дека на 

 ден 19.09.2018 од 07 до 15 часот се замолуваат  да ги препаркирааат своите возила.
Имено станарите кои што имаат паркирано или ќе паркираат возила на паркингот пред зграда да ги препаркираат своите возила на друго место, како би можеле  од ЈП Комуналец да ги да одбележат  паркинг местата.

Комуналец ви благодари однапред.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Sunny, 24 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:45 am   |   Sunset: 5:49 pm
31%     6.4 km/h     33.254 bar
Forecast
ВтоLow: 7 °CHigh: 24 °C
СреLow: 9 °CHigh: 25 °C
ЧетLow: 8 °CHigh: 25 °C
ПетLow: 10 °CHigh: 25 °C
СабLow: 12 °CHigh: 23 °C
НедLow: 11 °CHigh: 21 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 17 °C
ВтоLow: 7 °CHigh: 16 °C
СреLow: 6 °CHigh: 16 °C
ЧетLow: 6 °CHigh: 17 °C