ГФК Тиквеш  1930 на Градскиот стадион во Кавадраци ке се сретне со екипата на ФК Работнички.Средбата е во рамките на Македонскиот фудбалски куп, а се игра  утре 19/09/2018  со почеток во 15.30 часот.

Победата е императив за цел тим  на Тиквеш.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА