Се поставуваат жардинерии на булеварот „Видое Смилевски“.


Според проектот, на средината меѓу двете коловозни ленти најпрвин се поставија нови рабници во должина од 600 метри, по што ќе се вгради и декоративен блок.
Цвеќарниците ќе се протегаат од мостот па до спојот со улицата „Шишка“.
Со изградбата на овие жардинери источниот влез во градот од правецот на Неготино ќе добие посовремен и урбанизиран лик.

43180680_2271793336378048_711845659140947968_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА