Металните канти од 80 литра се лоцирани до контејнерите во градот и наменети за пепел

Улици и локации:

- Цано Поп Ристов..... на градски пазар
- Цано Поп Ристов.....под аптека Симби мед
- Илинденска ........пред Тиквешко поле
- Илинденска.......спој со Пано Мударов
- Илинденска........спој со Партизанска
- Максим Горки...... кај железара Дако Мак
- Кружен тек........Кај кафене 7-ца
- Кружен тек........кај Металекс
- Никола Минчев.....кај кафе бар Пикасо
- Никола Минчев.....кај Маркет Дијана
- Никола Минчев.....пред новиот суд
- Никола Минчев.....спроти ресторан Ексклузив
- Црква Света Петка
- Гоце Делчев ....засек
- Гоце Делчев.....кај гимназијата
- 8ми Септември...... под стадионот на Јасмин
- Пионерска....ОУ ТХТ
- Фердо Росомански....Радио бран
- Страшо Пинџур....кај вториот триаголник
- Страшо Пинџур....кај Слога
- Страшо Пинџур.... пред МЗ Слога
- Страшо Пинџур.....кај Ваташката пошта
- Страшо Пинџур.....прв паркинг Силекс
- Страшо Пинџур.....втор паркинг Силекс
- Црква Ваташа
- Страшо Пинџур.... спроти Домот во Ваташа
- Д.А Габерот..... спроти ОУ Страшо Пинџур
- Блажо Алексов....спроти Дистрибуцијата
- Киро Крстев....спроти Инел кабловската
- Киро Крстев....после мостот
- 7ми Септември.....завод за вработување

Се замолуваат граѓаните пепелта да ја истураат строго во наменетите канти за таа намена, за да не доаѓа до палење и уништување на другите контејнери кои се наменети за други видови отпад. 
Се надеваме на соработка и разбирање.

Со почит
ЈП Комуналец

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА