/Видео/ Градоначалникот Митко Јанчев се сретна со амбасадорката на В.Британија Рејчел Галовеј

Кавадарци
Типографија

Денeска во посета на Кавадарци престојуваше  амбасадорката на Велика Британија во Република Македонија, Рејчел Галовеј .Таа се сретна со градоначалникот   Митко Јанчев  а се запозна и со економските и културно-историските можности за соработка на Општнава  со градови од Велика Британија.

 

20181019.jpg