/Видео/“Минатото,сегашноста и перспективата на стрелачкиот клуб Кавадарци“.

Кавадарци
Типографија

Се работи за изложба во Музеј галеријата Кавадарци во соработка со Градоначалнокот и совет на општина Кавадарци и членови на Македонската спортска федерација.

Изложбата ја најави директорот на Музеј галеријата Весна Ѓорѓиева, а за историјатот, резултатите и иднината на Стрелачкиот спорт кај нас, говореше претседателот на стрелачкиот клуб на Кавадарци Горан Илиев.

 

44249543_303015313865404_7001151985059627008_n.jpg4433.jpg

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Clear (night), 3 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:22 am   |   Sunset: 4:11 pm
79%     6.4 km/h     33.390 bar
Forecast
Пет Low: 2 °C High: 12 °C
Саб Low: 1 °C High: 10 °C
Нед Low: 0 °C High: 6 °C
Пон Low: 1 °C High: 7 °C
Вто Low: 1 °C High: 10 °C
Сре Low: 0 °C High: 12 °C
Чет Low: 1 °C High: 11 °C
Пет Low: 1 °C High: 12 °C
Саб Low: 0 °C High: 13 °C
Нед Low: 3 °C High: 11 °C