Денeска во посета на Кавадарци престојуваше  амбасадорката на Велика Британија во Република Македонија, Рејчел Галовеј .Таа се сретна со градоначалникот   Митко Јанчев  а се запозна и со економските и културно-историските можности за соработка на Општнава  со градови од Велика Британија.

 

20181019.jpg 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА