/Фото/ Децата од Дреново во гости кај градоначалнкот Јанчев

Кавадарци
Типографија
Учениците од подрачното училиште "Страшо Пинџур" во село Дреново денеска се сретнаа со Градоначалникот  Митко Јанчев.Тој им одговараше на младите на сите прашања пов рзани со онавувањето на функцијата и функционирањето на Локалната самоуправа Кавадарци.
МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Clear (night), 3 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:22 am   |   Sunset: 4:11 pm
79%     6.4 km/h     33.390 bar
Forecast
Пет Low: 2 °C High: 12 °C
Саб Low: 1 °C High: 10 °C
Нед Low: 0 °C High: 6 °C
Пон Low: 1 °C High: 7 °C
Вто Low: 1 °C High: 10 °C
Сре Low: 0 °C High: 12 °C
Чет Low: 1 °C High: 11 °C
Пет Low: 1 °C High: 12 °C
Саб Low: 0 °C High: 13 °C
Нед Low: 3 °C High: 11 °C