На 11.11.2018 година во спортската сала на Факултетот за Физичка култура во Скопје, се одржа Меѓународниот натпревар 13 Ноември - 2018 година.

На натпреварот учество земаа 446 натпреварувачи од клубови од Македонија, Србија, Бугарија, Албанија и Косово.Покрај пехарот за најмасовен клуб, КК Сансаи со освоени 16 златни, 9 сребрени и 14 бронзени медали беше прв на ранглистата и прогласен за најуспешен на натпреварот.

КК Сансаи ги постигна следните резултати: Златни медали освоија ;

1. Владанка Аврамова - кати поединечно јуниорки.

2. Петар Аврамов - кати поединечно кадети.

3. Филип Гурев - кати поединечно 2005 година.

4. Стефанија Грозданова - кати поединечно кадетки.

5. Владанка Аврамова - кати поединечно сениорки.

6. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година.

7. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година апсолутно ниво.

8. Марија Филипова - кати поединечно 2009 година.

9. Михаил Божиноски - кати поединечно 2005 година.

10. Филип Попов - кати поединечно 2006 година.

11. Мартин Костов - кати поединечно 2007 година.

12. Филип Јанчев - кати поединечно 2010 година.

13. Теодор Димески - кати поединечно 2009 година.

14. Јордан Јованоски - кати поединечно 2011 година и помлади.

15. Ката тим кадетки - јуниорки во состав: Стефанија Грозданова, Снежана Габева и Данка Стојкова.

16. Ката тим женски 2009/2010 во состав: Сара Аврамова, Марија Филипова и Кристина Цветкова

Сребрени медали за:

1. Снежана Габева- кати поединечно кадетки.

2. Сара Аврамова - кати поединечно 2010 година.

3. Гоше Алексов - кати поединечно 2006 година.

4. Мартин Прстенков - кати поединечно 2007 година.

5. Миа Маневска - кати поединечно јуниорки.

6. Тодор Габев - кумите кадети -52 кг.

7. Ката тим женски 2009/2010 во состав: Сара Петанческа, Теона Синадиноска и Теодор Димески.

8. Ката тим машки 2007/2008 во состав: Кристијан Митрев, Мартин Прстенков и Мартин Костов.

9. Ката тим машки 2009/2010 во состав: Филип Јанчев, Александар Кичев и Саша Огњеновиќ.

Бронзени медали за:

1. Петар Аврамов - кати поединечно јуниори.

2. Марија Филипова - кати поединечно 2009 година.

3. Кристина Цветкова - кати поединечно 2009 година.

4. Мелани Богева - кати кадетки.

5. Кристина Цветкова - кати поединечно 2009 апсолутно ниво.

6. Сара Пентаческа - кати поединечно 2009 година апсолутно ниво.

7. Филип Гурев - кати поединечно 2005 година.

8. Кристијан Митрев - кати поединечно 2007 година.

9. Мартин Прстенков - кати поединечно 2007 година.

10.Теодор Димески - кати поединечно 2009 година.

11. Јован Божиноски - кати поединечно 2009 година.

12. Саша Огњеновиќ - кати поединечно 2010 година.

13. Надица Цветковска - кумите поединечно 2007 година - 40 кг.

14. Ката тим машки 2009/2010 година во состав: Јордан Јованоски, Михаил Петанчески и Марко Митриќески.

 

45997377.jpg

 

459595.jpg

45850884_10217742498301096_267684446608556032_n.jpg

 

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА