Јавното претпријатие „Комуналец„ од Кавадарци најавува дека утре ке работи  на отстанување на дефект поради што Рососман, Спорт  и неколку значајни улици ке останат без вода.Терминот на најавениот недостиг е од 9 до 12 часот.

Во соопштението на  ЈП КОмуналец се наведива-

интегрален текст:

Утре 14.11.2018 поради дефект на водоводна линија помеѓу 9 и 12 часот без вода за пиење ќе останат улиците : 

- „Блажо Алексов„, „Булевар Македонија“, „Видое Смилевски„,, селата Росоман, Сопот и Индустриската зона -“Западен Булевар.“

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА