Во понеделник на 19 ноември 2018 од 19 часот во Галеријата при Домот на културата во Кавадарци - промоција на две детски книги од познатата кавадаречка поетеса за деца Тодорока Андова. Станува збор за книгите “Сонот на едно дете“ и “Разиграни букви“.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА