Oд стариот албум со фотографии на семејството на Никола Бадев денеска објавуваме фотос  од  есента 1938 година.Се работи за прослава на  верски празник, на поголема група граѓани  со храна и специјалитетот  „шеќерна волна„.Никола Бадев е меѓу членовите на оркестарот.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА