На двете места за мерење на квалитетот на воздухот денеска /9/01/2019/ има отстапување од нормалните вредности, во однос на присуството на ПМ 10 честичките.

 

 

0002.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА