Во монтажното училиште во сeло Марена се врши адаптација на просториите .Планирано е  во иднина објектот да функционира како Детска градинка за децата  за потребите на жителите од овој дел на Општина Кавадарци

 

49896603_2339084959648885_2791607753171271680_n.jpg50706027_2339084926315555_3253045810954240000_n.jpg50310965_2339084859648895_7754399793199185920_n.jpg50524860_2339084899648891_6724731815489175552_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА