КАВАДАРЦИ НИЗ СТАРИ ФОТОГРАФИИ, кавадаречкиот плоштад виден од зградата до ДОМ на култура према Собранието на општина Кавадарци. Фотографијата е од 1978 година и ја направил познатиот македонски фотограф Киро Билбиловски

П.Камчевски

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА