Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски, денеска престојуваше во Кавадарци.Посети повеќе месни комитети а партијата, компании, а се сретна и со преставници на  УМС и Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ.Во 19 часот вечерва имаше завршна средба со претседателот на ОК Зоран Јованчев ,Општинскиот комитет и  членовите и симпатизери на партијата

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА