Денесka  на локалниот пат Мајден-Рожден поради лошите временски услови се појавија  одрони на патот. Општина Кавадарци  веднаш интервенираше, ги отстраникарпите и земјата  и сега  патот е прооден за сообраќај.

 

 

54434410_2375038329386881_4297294992180772864_n.jpg

53908315_2375038359386878_2833945431946297344_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА