Kako што ветија :Фудбалерите на Тиквеш и тренерот Димитковски, ГФК Тиквеш од средбата  со  Партизан и од Обршани се  враќаат со три бода. Трите бода залужено одат на контото на ГФК Тиквеш.Головие ги  постигнаа Марјан Ристовски и Ѓорѓи Мојсов.Засега се оди според планот.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА