-Oва среда  на 17 април е најавена премиерата на новата претстава „Волшебникот од оз“- наменета за децата .Ке имаат можност да ја видат над 2.000 деца од основните училишта од 1 до 5-то одделение, и други заинтересирани од градот.

-Директорот  на Домот на Културата„Иван Мазов Климе„ Александар Малинков ги најави следните проекти и случувања во ова установа.За прв пат кај нас ке се реализира  Културно лето.

-Марјан Тодоровски- ги конктеризира настаните кои ке може пошироката публика да ги види.

-Микица Илова-режисер на претставата „Волшебникот од оз“  го најави новиот проект  кој по двомесечна подготовка ке излезе на виделина пред  публиката во Кавадарци

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА