Државната лотарија соопштува дека се запознале со дел од семејството на нивниот прв добитник од играта Лото 7.Добитникот е од Кавадарци и останува анонимен :

Тој е редовен лото играч и негов омилен ден за уплата е понеделник, за добар почеток на неделата. Живее во центарот на Кавадарци и уплаќа во продажнотое место Браво Нутс, во близина на старата автобуска станица. Уплатата со вкупна вредност од 100 денари за пет комбинации, ја извршил на 6-ти мај, во понеделник. Во комбинациите со броеви, редовно уплаќа по една комбинација со среќни броеви на неговата сопруга. Од 5-те уплатени комбинации, третата комбинација е комбинација со броевите на неговата сопруга и токму таа е добитната комбинација на броеви, извлечени во 5тото коло на играта Лото7. Броевите на сопругата: 9, 11, 13, 21, 23, 25 и 32 му донесоа 7ка вредна 29.293.930,00 денари. Нашиот среќен добитник ни ја соопшти одлуката дека средствата ќе бидат да бидат распределени на нивните деца.

0190.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА