Oд 21-ви до 23-ти август 2015-Летен камп КРЕАКТИВ

Кавадарци
Типографија

За Младински центар КРЕАКТИВ ова е  традиционален летен камп.

Сакаш ли да кампуваш на отворено и да се забавуваш со волонтери од други земји? Сакаш да запознаеш други млади, да се дружиш и да стекнеш еден куп социјални, комуникациски, лидерски и вештини за справување во природа?

МЦ КРЕАКТИВ ги поканува сите заинтересирани  веднаш да се  пријават .!

За Младински центар КРЕАКТИВ ова е  традиционалниот летен камп. Се’ што им треба на младите е позитивна енергија.

Контактите треба да се обават на тел : 078 238 805, 078 238 804, или на е-маил aleksandra@kreaktiv.mk, dan@kreaktiv.mk, elena@kreaktiv.mk

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (night), 20 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:45 am   |   Sunset: 7:25 pm
75%     11.3 km/h     33.153 bar
Forecast
НедLow: 19 °CHigh: 33 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 19 °CHigh: 32 °C
СреLow: 18 °CHigh: 32 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 32 °C
ПетLow: 17 °CHigh: 32 °C
СабLow: 17 °CHigh: 33 °C
НедLow: 17 °CHigh: 33 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 30 °C
ВтоLow: 16 °CHigh: 28 °C