Сеќавање на 1940-та

На мостот на реката Луда Мара. Нада Врнгалова Минчева во средината со своите другари 1940 година .Последниот од десно е Наќо Поп Ангелов.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА