Немоќните кршат- добрите играат кошарка и спортуваат

Кошарка
Типографија

Mислиш добро е , поправавени се  и оспособени,кошевите на игралиштето кај „Јасмин„ –koга повторно се уништуваат

Летово на кратко беа поправени, ставени нови кошеви на игралиштето  во близина на Спортската сала„Јасмин“.Кратко затоа што неодмна повторно осамнаа искршени.Ги демилираа  „непрокопсани“-ги нарекуваат вандали но ним им фали многу за да бидат луге.Затоа колку да се знае.Ако планирате да играте кошарка во тројки,не доаѓајте овде  обидете се  на некои од игралиштата во училитата, ако таму се во ред обрачите за кошарка. 

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (day), 30 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:16 am   |   Sunset: 6:35 pm
34%     11.3 km/h     33.220 bar
Forecast
ВтоLow: 12 °CHigh: 30 °C
СреLow: 12 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 12 °CHigh: 31 °C
ПетLow: 15 °CHigh: 31 °C
СабLow: 12 °CHigh: 31 °C
НедLow: 15 °CHigh: 27 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 20 °C
СреLow: 10 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 9 °CHigh: 18 °C