Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Зоран Јованчев-зборуваше за практикувањето на власта на СДСМ и ДУИ:Законот за двојазичност, лошите економски политики.ВМРО го повикува пратеникот Бетијане Китев  во демоктратска расправа да ги соочат фактите  за употребата на албанскиот јазик.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА