По резултатите од референдумот,потврдени ставовите на ВМРО за неподржување на истиот.Граѓаните изложени на притисоци, рече Зоран Јованчев-претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА