Се работи на реализација нa проект за проширување на тротоарот на дел од булеварот „Македонија“. 
Предмер на уредување е  површина од 300 м2 на страната од комплексот ресторани. На овој дел од улицата се оформува проширување за косо паркирање во должина од 60 метри. Воедно ќе се направи и нов тротоар со павер елементи. 
На оваа локација пешаците ќе добијат побезбеден простор за движење, а ќе се ослободи коловозот од паркираните возила кои го забавуваа нормалното одвивање на сообраќајот.

46846142_2305472593010122_3235976279480074240_n.jpg46844416_2305472586343456_8433876809270951936_n.jpg46831501_2305472646343450_7177189551922741248_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА