АЛШАР 2017 (09-11 јуни)

Еве не по вторпат во откривање на Мистиката на АлШар, исконската природа на Кожуф планина, земјата, водата и воздухот, место каде Сонцето свети поинаку, пулсира со енергијата која Вие ја носите, енергијата со која сите се обидуваме да го доприме Сонцето низ Авантирата АлШар2017 во организација на Здружението Тиквешки Точакџии

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА