Нови простории за слепите лица во Неготино

Неготино
Типографија

Здружението на слепи лица од Неготино на располагање имаат нови и опремени простории

Благодарение на одличната соработка со општина Неготино и ангажманот на градоначалникот , членовите на Здружението на слепи лица од Неготино на располагање имаат нови и опремени простории кои им овозможуваат соодветни услови за непречено реализирање на предвидените активности и настани. Ова беше истакнато на денешната работна посета на градоначалникот Апостолов и кандидатката за пратеник од општина Неготино-Павлинка Честојнова кои се запознаа со се она што го работи локалното Здружение на слепи, истакнувајќи дека во секое време им стојат на располагање да им се излезе во пресрет на нивните барања и потреби. 

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Clear (night), 7 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:19 am   |   Sunset: 4:14 pm
76%     1.6 km/h     33.491 bar
Forecast
Вто Low: 3 °C High: 19 °C
Сре Low: 2 °C High: 16 °C
Чет Low: 4 °C High: 13 °C
Пет Low: 0 °C High: 11 °C
Саб Low: 0 °C High: 10 °C
Нед Low: -1 °C High: 8 °C
Пон Low: 0 °C High: 8 °C
Вто Low: 1 °C High: 8 °C
Сре Low: 1 °C High: 10 °C
Чет Low: 0 °C High: 11 °C