(Видео) Кодекс за фер и демократски избори во Неготино

Неготино
Типографија

Во трката за градоначалник во Општина Неготино учествуваат:Златко Пенков кандидат на  ВМРО-ДПМНЕ,  Тони Делков кандидат на   СДСМ ,     и Ѓорѓи Ајтов независен кандидат -група збирачи.Кодексот беше потпишан во присуство на Нетка Веселинова.

МеталАпостолов

Следни настани

MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mixed Rain and Snow, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:31 am   |   Sunset: 5:47 pm
99%     6.4 km/h     32.645 bar
Forecast
ЧетLow: -1 °CHigh: 3 °C
ПетLow: 0 °CHigh: 5 °C
СабLow: -1 °CHigh: 8 °C
НедLow: 1 °CHigh: 14 °C
ПонLow: 5 °CHigh: 15 °C
ВтоLow: 6 °CHigh: 13 °C
СреLow: 6 °CHigh: 15 °C
ЧетLow: 4 °CHigh: 18 °C
ПетLow: 7 °CHigh: 21 °C
СабLow: 7 °CHigh: 22 °C
MM-Biro