(Видео) Неготино/ Од децата за децата

Неготино
Типографија

Изложба од хуманитарен карактер во Неготино

Во пресерет на новогодишните празници децата од Неготино кои ја посетуваат работилницата  на „Мис Креатив„ изработија слики, кои по пат на продажба ке обезбедат средства наменети за купување подароци за  децата од ранливите категории од Неготино.

МеталАпостолов

Следни настани

MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mixed Rain and Snow, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:31 am   |   Sunset: 5:47 pm
99%     6.4 km/h     32.645 bar
Forecast
ЧетLow: -1 °CHigh: 3 °C
ПетLow: 0 °CHigh: 5 °C
СабLow: -1 °CHigh: 8 °C
НедLow: 1 °CHigh: 14 °C
ПонLow: 5 °CHigh: 15 °C
ВтоLow: 6 °CHigh: 13 °C
СреLow: 6 °CHigh: 15 °C
ЧетLow: 4 °CHigh: 18 °C
ПетLow: 7 °CHigh: 21 °C
СабLow: 7 °CHigh: 22 °C
MM-Biro