(Видео) Пакетчиња за децата од Неготино

Неготино
Типографија

Во Клонот „Пролет„ вчера  Градоначалникот  на Општина Неготино -Тони Делков  му  подели новогодишни пакетчиња.Најмладите за возврат му приредија новогодишна претстава.