(Видео) Водици во Неготино: Прв до крстот Петре Давитковски

Неготино
Типографија

Светиот крст во водите на Вардар прв го фати Петре Давитковски .По крстот скокнаа над 20 момчиња. Градоначалникот Тони Делков на Давитковски му подари телевизор.

 

 

26994491_402820630154085_253419424_n.jpg27018966_402820626820752_762217463_o.jpg26994564_402820623487419_2004292030_n.jpg