Седиштето на  најголемата винарска визба ВВ „Тиквеш“,од Скопје се враќа во Кавадарци.Ова денеска го соопштија градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев,и генералниот директор на ВВ„Тиквеш“- Радош Вукучевиќ.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА