Денеска во Кавадaрци на четири локакциии беше спрoвдена превентивна активност за информирање на граѓаните за  еднонасочен сообраќај на 4 улици.
Во периодот од 9 до 11 часот на 4 локации во градот денеска, претставници на службата „Мој Општинар“ во соработка ПС од ОН Кавадарци ги информираа граѓаните,со разговор и делење флаери ,за промените на некои улици кои од пред некој период се еднонасочни. Информирањето се вршеше преку делење на флаери на 4 локации:
- ул.“Ресавска “ , ул.“Браќа Џунови“, ул.“Браќа Хаџи Тефови“ и   ул.„Максим Горки“.
 
222222222222222.jpg
 
 
38700106_911531569057418_1699200542468734976_n.jpg
 
 
 
38683856_223419651710402_2210033734927777792_n.jpg
 
 
38693296_2226702137565552_5428214109474652160_n.jpg
 
 
5555555555555.jpg
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА