„Црниот“ викенд за кавадаречките спортски колективи го заокружи градскиот ракометен клуб Тиквеш кој со 20-30 беше поразен од тимот на ХЈС Работник.

Се надеваме дека од овој турнир со помош на Црна Река како клуб, ќе има некој голем шампион.

Велосипедистите  активни за ,,Гроздоберот,,

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА