Финасии за шампионот за учество на Светско првенство ?

Останато
Типографија

На Филип Ризов му се потребни средства за учество на Светското Кик-Бокс првенство во Италија

Се работи за апел за финансиска помош ,на спортистот на годината во Кавадарци инаку член на Кик бокс клубот „Будо“ од Кавадарци Филип Ризов .Тој треба да учествува на Светското првенство кое ќе се одржи во Римини ,Италија,од 16-ти до 18-ти јуни 2017 година.
Во апелот објавен на ФБ се наведува : “Да бидеме солидарни и да му помогнеме на кавадаречкиот шампион достоинствено да ги репрезентира Кавадарци и Македонија . Паричната помош може да ја уплатите на ж.сметка: КИК БОКС КЛУБ БУДО КАВАДАРЦИ 370061100289552 - ЕУРОСТАНДАРД Банка . Спортски поздрав и oднапред благодариме“.
И заслужува Филип да замине на Светско првенство.

МеталАпостолов

Следни настани

MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mixed Rain and Snow, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:31 am   |   Sunset: 5:47 pm
99%     6.4 km/h     32.645 bar
Forecast
ЧетLow: -1 °CHigh: 3 °C
ПетLow: 0 °CHigh: 5 °C
СабLow: -1 °CHigh: 8 °C
НедLow: 1 °CHigh: 14 °C
ПонLow: 5 °CHigh: 15 °C
ВтоLow: 6 °CHigh: 13 °C
СреLow: 6 °CHigh: 15 °C
ЧетLow: 4 °CHigh: 18 °C
ПетLow: 7 °CHigh: 21 °C
СабLow: 7 °CHigh: 22 °C
MM-Biro