Бранко Јанев-ја презеде фунцијата Градоначалник на Росоман

Росоман
Типографија

Kaндидатот на СДСМ Бранко Јанев победи на Локалните избори 2017 година

Денеска во просториите на Локалната самоуправа на Општина Росоман беше извршено примопредавањето на власта.Досегашниот градоначалник Стојанче Лазов правно формално му ја предаде  власта на новоизбраниот градоначалник на Општина Росоман Бранко Јанев, кој победи на Локалните избори кои се одржаа во октомври 2017 година.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (day), 30 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:16 am   |   Sunset: 6:35 pm
34%     11.3 km/h     33.220 bar
Forecast
ВтоLow: 12 °CHigh: 30 °C
СреLow: 12 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 12 °CHigh: 31 °C
ПетLow: 15 °CHigh: 31 °C
СабLow: 12 °CHigh: 31 °C
НедLow: 15 °CHigh: 27 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 20 °C
СреLow: 10 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 9 °CHigh: 18 °C