/Фото/ Општина Росоман започна со изградба на улици

Росоман
Типографија

Општина Росоман започна со изградбата од Програмата за уредување и изградба на улицина територијата на општина Росоман.

Во Општина Росоман започнаа градежните работи согласно тендерот објавен од страна на Општината за изградба на улици во село Трстеник, село Сирково, село Манастирец како и во Росоман. Изведувач на  градежните работи е фирмата ГРАДБА ПРОМЕТ.

37296607_1983846044979859_6873792632636571648_n-225x300.jpg

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 13 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:52 am   |   Sunset: 5:40 pm
68%     4.8 km/h     33.254 bar
Forecast
ПонLow: 10 °CHigh: 17 °C
ВтоLow: 10 °CHigh: 18 °C
СреLow: 7 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 6 °CHigh: 14 °C
ПетLow: 2 °CHigh: 20 °C
СабLow: 4 °CHigh: 23 °C
НедLow: 7 °CHigh: 22 °C
ПонLow: 9 °CHigh: 20 °C
ВтоLow: 9 °CHigh: 21 °C
СреLow: 8 °CHigh: 21 °C