Росоман / Ке се гради локалниот пат до село Мрзен

Росоман
Типографија

Изградбата на патот ја финасира Министерството за локална самоуправа - Биро за регионален развој

Потпишан е договорот за доизградба на локалниот пат до село Мрзен помеѓу градоначалникот на општина Росоман Бранко Јанев  и - Златко Митрев од име на изведувачот на градежните работи - фирмата  Ми Комерц.

Проектот е финансиран од страна на Министерството за локална самоуправа - Биро за регионален развој а кофинансиран од општина Росоман.

Вкупната сума на инвестицијата е 3.401.173 денари.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Clear (night), 3 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:22 am   |   Sunset: 4:11 pm
79%     6.4 km/h     33.390 bar
Forecast
Пет Low: 2 °C High: 12 °C
Саб Low: 1 °C High: 10 °C
Нед Low: 0 °C High: 6 °C
Пон Low: 1 °C High: 7 °C
Вто Low: 1 °C High: 10 °C
Сре Low: 0 °C High: 12 °C
Чет Low: 1 °C High: 11 °C
Пет Low: 1 °C High: 12 °C
Саб Low: 0 °C High: 13 °C
Нед Low: 3 °C High: 11 °C