Росоман - спорт / Прв турнир во кошарка во Спортската сала

Росоман
Типографија

Во спортската сала во Росоман во Неделата 02.12.2018 се одржа првиот турнир во кошарка .На истиот учествуваа екипите Ролинг од Струмица, Студент од Штип и Спортисимо, а турнирот беше во организација на Македонската кошаркарска федерација. Првиот турнир за оваа сезона го освои екипата на Спортисимо.