Во 19 часот во Библиотеката Феткин со дегустација на  вино од домашната винарија на Бади - Блаже Миневски  младите професорки по книжевност : Марија Камчева и Ивана Димова  , ке  читаат стихови за виното и љубовта. На акустична гитара ке свират Виктор и Ристе.

 

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА