ОПШТИНА РОСОМАН ГИ ЧИСТИ ДИВИТЕ ДЕПОНИИ

Росоман
Типографија

Од денеска започна чистењето на дивите депонии на територијата на Општина Росоман.

Акцијата е во соработка со во  АД"Водостопанство" на Р. Македонија и ЈПКД Росоман.Чистењето е дел од акциониот план на Министерство за животна средина и Владата на Република Македонија.Елиминирањето на дивите депонии е постојана грижа на ова Локална самоуправа.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Partly Cloudy (day), 19 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:50 am   |   Sunset: 5:43 pm
46%     30.6 km/h     33.220 bar
Forecast
СабLow: 11 °CHigh: 20 °C
НедLow: 8 °CHigh: 20 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 16 °C
ВтоLow: 9 °CHigh: 16 °C
СреLow: 6 °CHigh: 18 °C
ЧетLow: 5 °CHigh: 12 °C
ПетLow: 3 °CHigh: 16 °C
СабLow: 3 °CHigh: 19 °C
НедLow: 6 °CHigh: 18 °C
ПонLow: 6 °CHigh: 17 °C