Урбан инвест од Плевља се враќа со 7 златни медали

Спорт
Типографија

На 24.03.2018 година во Плевља, Црна Гора се одржа Меѓународниот натревар Плевља опен 2018.

На натпреварот учествуваа 450 натпреварувачи од Македонија, Црна Гора, Србија, Германија, Романија, Словенија, Хрватска и Босна и Херцеговина. КК Урбан Инвест освои: 7 златни медали, 2 сребрени и 1 бронзен медал. 


Златни медали освоија:
1. Владанка Аврамова - кати поединечно кадетки
2. Владанка Аврамова - кати поединечно јуниорки
3. Петар Аврамов - кати поединечено до 13 години.
4. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година, 3 ниво.
5. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година, апсолутно ниво.
6. Александар Стојков - кати поединечно 2006 година, апсолутно ниво.
7. Александар Стојков - кати поединечно 2006 година, 3 ниво.


Сребрени медали:
1. Стефанија Грозданова - кати поединечно до 13 години.
2. Стефанија Грозданова - кати поединечно кадетки.


Бронзен медал освои :
1. Петар Аврамов - кати поединечно кати кадети.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:52 am   |   Sunset: 4:3 pm
82%     9.7 km/h     33.017 bar
Forecast
Саб Low: 2 °C High: 10 °C
Нед Low: 0 °C High: 5 °C
Пон Low: -1 °C High: 1 °C
Вто Low: 0 °C High: 0 °C
Сре Low: -2 °C High: 1 °C
Чет Low: -4 °C High: 1 °C
Пет Low: -6 °C High: 3 °C
Саб Low: -1 °C High: 2 °C
Нед Low: -3 °C High: 2 °C
Пон Low: -4 °C High: 2 °C