(Видео) Ракомет / Во сабота ГРК Тиквеш - РК Преспа

Спорт
Типографија

Ракометарите на ГРК Тиквеш не сакаат да помислат на ниедна друга опција освен победа против ресенчани.Покана за присуство на средбата за сите љубители на ракометот